Single Moving Wedge Instantaneous Safe Gear THY-OX-288

Pedaran pondok:

Dipeunteun kagancangan: ≤0.63m / s
Kualitas sistem ijin total: ≤8500kg
Rel pituduh cocog: 15.88mm 、 16mm (lebar jalan)
Bentuk struktur: nyanyi ngaganjel ngagugulung, roller dua kali


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Alat kaamanan instan THY-OX-288 sasuai sareng TSG T7007-2016, GB7588-2003 + XG1-2015, EN 81-20: 2014, EN 81-50: 2014 sareng peraturan GB21240-2007, sareng mangrupikeun salah sahiji perlindungan kaamanan lift paranti. Pikeun nyumponan sarat lift kalayan dipeunteun laju ≤ 0.63m / s, éta nyoko kana struktur irisan tunggal sareng dua rol sareng dipasang dina sisi mobil. Rod hubungan anu angkat dua kali dilengkepan ku M10 salaku standar, sareng M8 nyaéta opsional. Awak tang tina bahan 40Cr, anu ngagaduhan kakuatan sareng kaku anu cekap. Dina raraga ningkatkeun gesekan sareng permukaan damel tina rel panduan nalika gerak, roller dijantenkeun pola waos anu hadé. Alur awak tang sareng roller sareng permukaan rel panduan ngajaga celah 2 dugi 3 mm. , Nalika gubernur overspeed ngalih, roller klem permukaan rel panunjuk arah dugi ka lift dieureunkeun. Nalika gear kaamanan roller dina gerak, éta kedah ngagaduhan koefisien gesekan anu cekap sareng kacenderungan anu wajar pikeun mastikeun yén roller henteu dieunakeun nalika operasi, sareng akhirna ngahontal peran ngaganjel pikeun ngonci rel pituduh. Lubang anu tetep tina pelat handap korsi roda kaamanan tiasa dipilih numutkeun ukuran balok lempeng mobil pikeun nyumponan sarat ukuran jarak liang (tingali tabel anu napel). Cocog pedoman rel rel cocok permukaan 15.88, 16mm, karasa permukaan pituduh ≤ 140HBW, bahan rel pituduh Q235A, P + Q maksimal diijinkeun massa 8500KG. Cocog sareng lingkungan kerja di jero ruangan biasa.

Parameter Produk

Dipeunteun kagancangan: ≤0.63m / s
Kualitas sistem ijin total: ≤8500kg
Rel pituduh cocog: 15.88mm 、 16mm (lebar jalan)
Bentuk struktur: nyanyi ngaganjel ngagugulung, roller dua kali
Narik formulir: tarik dua kali (M10, M8)

Diagram parameter produk

14
15

TOP 10 Lift Bagian Ékspor di Cina Kauntungan Kami

1. Pangiriman gancang

2. Transaksina ngan ukur mimiti, jasa henteu pernah bérés

3. Jenis: Kasalametan Gir THY-OX-288

4. Urang tiasa nyayogikeun komponén kaamanan sapertos Aodepu, Dongfang, Huning, jst.

5. Kapercayaan bagja! Kuring moal pernah ngandelkeun kapercayaan anjeun!


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami