Suzhou Tianhongyi Elevator Technology Co., Ltd.

Urang di Kota Zhangjiagang, Suzhou, caket sareng Shanghai di wétan, Walungan Yangtze di beulah kalér, sareng Suzhou sareng Wuxi di beulah kidul. Éta perusahaan khusus dina R&D, desain, manufaktur, penjualan, logistik sareng perusahaan modéren ngahijikeun jasa.
Diajar deui

KAMI DUNYA

Produk kami Paling laris di langkung ti 30 nagara sareng daérah saalam dunya. Kusabab didirikan, perusahaan parantos komitmen pikeun nyayogikeun pangalaman lift anu aman, dipercaya, sareng nyaman pikeun palanggan di panjuru dunya. Éta taat kana konsép customer-centricity, kualitas meunang pasar, sareng win-win kerjasama.
Asphalt_Plant_map_3 AmérikaAfrikaAsia ÉropaOséania
  • calendar 0

    20

    Mangtaun-taun
    Pangalaman
  • installation 1

    100

    Poin
    Service wareg
  • country 2

    30

    Nagara
    Sareng Daérah
  • Industry 3

    100%

    Industri
    Sertipikat

Naon Kami Naha

Lift mesin lengkep sareng
produsén asesoris

KUMAHA urang jalan

  • 1

    BIDANG OF Gawé

  • 2

    Cekap sareng jasa gancang

  • 3

    NGALAMANSareng Keahlian

Produk

Kami ahli aktipitas aksésoris lift sareng lengkep panilitian sareng pamekaran, desain, manufaktur, penjualan, logistik sareng jasa salaku salah sahiji perusahaan modéren

Produk kami kalebet lift panumpang, lift villa, lift angkutan barang, lift wisata, lift rumah sakit, eskalator, jalan-jalan pindah, jsb.

Dilengkepan komponén lift lengkep, nganggo téknologi kontrol pangénggalna sareng sistem drive, sahingga kombinasi kualitas sareng harga anu sampurna.

Alamat Perusahaan

Suzhou Tianhongyi Elevator Technology Co., Ltd. perenahna di Kota Zhangjiagang, Suzhou, padeukeut sareng Shanghai di wétan, Walungan Yangtze di beulah kalér, sareng Suzhou sareng Wuxi di beulah kidul.

Pasokan

Kusabab didirikan, perusahaan parantos komitmen pikeun nyayogikeun pangalaman lift anu aman, dipercaya, sareng nyaman pikeun palanggan di panjuru dunya. Éta taat kana konsép customer-centricity, kualitas meunang pasar, sareng win-win kerjasama. Platform jasa global kalayan asesoris lengkep parantos ngagaduhan perhatian palanggan. Bulat pujian sareng dikenal pisan.

Ngahijikeun sumberdaya bagian eskalator sareng lift ngalangkungan modél bisnis koperatif, nyayogikeun palanggan kalayan solusi one-stop pikeun nyiptakeun nilai langkung luhur, sareng janten pamimpin bagian lift sareng eskalator Cina.

Stratégi mérek

"Nyanghareupan pasar sareng nyayogikeun jasa anu saé"

Tianhongyi Elevator ngalaksanakeun strategi merek jasa, ngalaksanakeun proyék jasa dina sagala arah, nyayogikeun palanggan kalayan jasa anu éfisién sareng gancang iraha waé, nyarankeun produk anu nyumponan sarat, ngamajukeun komunikasi sareng tukeur sareng konsumén, sareng ngajantenkeun aranjeunna Henteu hariwang nalika milih produk.

Targét

Tujuan utama urang pikeun nyumponan kabutuhan konsumén global. Kami bakal terus kerja keras nampilkeun sumanget inovatif "propésional sareng khusus" sareng produk sareng jasa anu langkung sampurna pikeun sadayana. Tianhongyi Elevator daék digawé babarengan sareng mitra global pikeun nyiptakeun masa depan anu langkung saé sareng éndah. !

  • installation item_img

    Produk

  • country item_img

    Alamat

  • installation item_img

    PasokanY

  • country item_img

    mérek Stratégi

  • installation item_img

    Targét