Tirai Lampu Kasalametan

  • Infra Red Elevator Door Detector THY-LC-917

    Detéktor Door Lift Beureum Infra THY-LC-917

    Tirai lampu lift mangrupikeun alat panyalindungan kaamanan panto lift didamel nganggo prinsip induksi fotoéléktrik. Éta cocog pikeun sadaya lift sareng ngajagi kaamanan panumpang anu lebet sareng kaluar tina lift. Tirai lampu lift diwangun ku tilu bagian: pamancar inframerah sareng panarima dipasang dina kadua sisi panto mobil lift, sareng kabel fléksibel khusus. Pikeun kabutuhan perlindungan lingkungan sareng hemat energi, beuki seueur lift parantos ngaleungitkeun kotak listrik.