Gubernur Balik Pikeun Lift Panumpang Ku Kamar Mesin THY-OX-240B

Pedaran pondok:

Cover Norm (Dipeunteun laju): ≤0.63 m / s; 1.0m / s; 1,5-1.6m / s; 1,75m / s; 2.0m / s; 2,5m / s

diameter sheave: Φ240 mm

Diaméter tali kawat: standar Φ8 mm, opsional Φ6 mm


Detil Produk

Tanda Produk

Parameter Produk

Cover Norm (Dipeunteun laju)  ≤0.63 m / s; 1.0m / s; 1,5-1.6m / s; 1,75m / s; 2.0m / s; 2,5m / s
diaméterna sheave  Φ240 mm
Diaméter tali kawat  standar Φ8 mm, opsional Φ6 mm
Narik kakuatan ≥500N
Alat tegangan standar OX-300 opsional OX-200
Lokasi damel  Sisi mobil atanapi sisi counterweight
Kadali luhur  marake mesin traksi sinkron permanén-magnet, alat kaamanan counterweight, marake tali Kawat (mesin)
Kadali handap  pakakas kaamanan

TOP 10 Lift Bagian Ékspor Di Cina

2
3

Kauntungan urang

1. Pangiriman gancang

2. Transaksi ngan ukur mimiti, jasa henteu pernah bérés

3.Jenis: Gubernur Overspeed THY-OX-240B

4. Urang tiasa nyayogikeun komponén kaamanan sapertos Aodepu, Dongfang, Huning, jst.

5. Kapercayaan bagja! Kuring moal pernah ngandelkeun kapercayaan anjeun!

Panjelasan Produk

THY-OX-240B mangrupikeun limiter kecepatan dua arah, anu saluyu sareng TSG T7007-2016, peraturan GB7588-2003 + XG1-2015, EN 81-1: 1998 + A3: 2009, sareng nyumponan sarat lift sareng angkutan barang kalayan laju dipeunteun ≤2.5m / s, Éta tiasa dicocogkeun ku gear kaamanan hiji arah sareng dua arah, kalayan fungsi pemicu tali tali kawat, mariksa overspeed alat kaamanan listrik, ngareset sareng mariksa alat kaamanan listrik sareng micu marake host drive. Gubernur laju dua arah tiasa macét tali kawat gubernur gancang dina arah luhur sareng ka handap. , Memicu tindakan pakakas kaamanan sareng maénkeun peran panyalindungan kaamanan lift. Limiter speed mangrupikeun salah sahiji alat anu paling penting dina operasi aman tina lift. Éta ngawas sareng ngatur kagancangan mobil iraha waé. Kami bakal debug sareng mastikeun unggal limiter gancang sateuacan angkat ka pabrik, sareng ngadamel rékaman pamariksaan. Diaméter tali kawat tiasa φ6 atanapi φ8, sareng éta tiasa dianggo nganggo alat tegangan THY-OX-300 atanapi THY-OX-200, anu cocog pikeun lingkungan kerja di jero ruangan biasa.

Syarat Lingkungan

Dina urutan pikeun mastikeun réalisasi dipercaya tina ngerem épéktip sapertos alat kaamanan atanapi alat panyalindungan ka luhur nalika limiter laju langkung gancang, kaayaan periferal kedah nyumponan sarat produk:

1. Kecepatan kawat tali kawat: saluyu sareng standar nasional GB8903-2005 "Tali Baja pikeun Lift", spésifikasi tali kawat anu ngawatesan gancang anu dipilih ku standar nyaéta: φ8-8 × 19S + FC atanapi φ6-8 × 19S + FC (diaméter nominal spésifik dumasar kana wates kecepatan Tali katrol cocog);

2. Alat ketegangan: nalika dilengkepan alat tegangan OX-300, beurat konfigurasi nyaéta 18kg, sareng jangkungna angkat anu disarankeun nyaéta ≥50 méter, sareng kualitas pangimbangna disarankeun janten kg30kg; nalika alat tegangan OX-200 dipilih, beurat konfigurasi nyaéta 12kg, sareng jangkungna angkat disarankeun. ≥50m, disarankeun beurat beuratna nyaéta ≥16kg (kualitas opsional anu tos disebatkeun di luhur kedah ditangtoskeun numutkeun status lift anu saleresna);

3. Sambungan kabel: Disarankeun nganggo panjang ≤7.5m / sapotong, sareng radius busur pikeun sudut atanapi bending tina kabel kedah ≥350mm;

4. Yayasan pamasangan kuat sareng teguh, sareng permukaan yayasan tingkat sareng tingkat.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami