Rail Bracket

  • Diversified Elevator Guide Rail Brackets

    Diversified Elevator Guide Rail Kurung

    Pigura rel pituduh lift dipaké salaku pangrojong pikeun ngadukung sareng ngalereskeun rel panduan, sareng dipasang dina témbok hoistway atanapi balok. Éta ngalereskeun posisi spatial tina rel pituduh sareng nyandak sababaraha tindakan tina rel panduan. Dibutuhkeun yén unggal rel panduan kedah didukung ku sahenteuna dua kurung rel panduan. Kusabab sababaraha lift dibatesan ku jangkungna lantai luhur, ngan ukur hiji kurung rel pituduh diperyogikeun upami panjang rel panduan kirang tina 800mm.