Lift panumpang Dorong Of Mesin Roomless

Pedaran pondok:

Ruang mesin Tianhongyi kirang lift panumpang nyoko kana téknologi modul integrasi tinggi tina sistem kontrol microcomputer sareng sistem inverter, anu sacara komprehensif ningkatkeun kagancangan réspon sareng reliabilitas sistem.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Ruang mesin Tianhongyi kirang lift panumpang nyoko kana téknologi modul integrasi tinggi tina sistem kontrol microcomputer sareng sistem inverter, anu sacara komprehensif ningkatkeun kagancangan réspon sareng reliabilitas sistem. Modeu gantung tina mobil dirobih, kanyamanan tina lift kamar teu aya mesin ningkat pisan, sareng intensitas pamasangan sareng pangropéa tina lift kamar anu teu aya mesin dikirangan. Ngalangkungan premis yén lift kedah dilengkepan kamar mesin, sareng nyayogikeun ciptaan anu sampurna pikeun rohangan terbatas wangunan modéren. Ngadopsi bagian anu paling saé sareng rencana desain struktural anu paling masuk akal, sareng téknologi pencegahan shock sareng pikasieuneun anu efektif pikeun bubarkeun sareng ngimbangan geter anu henteu teratur tina mobil pikeun ngahontal katenangan sareng alam. Boga kalenturan anu langkung luhur, genah sareng réliabilitas. Cocog pikeun perumahan, gedong kantor, hotél, balanja sareng tempat sanés.

Parameter Produk

Beban (kg)

Laju (m / s)

Modeu kontrol

Ukuran mobil internal (mm)

Ukuran panto (mm)

Hoistway (mm)

B

L

H

M

H

B1

L1

450

1

VVVF

1100

1000

2400

800

2100

1850

1750

1,75

630

1

1100

1400

2400

800

2100

2000

2000

1,75

800

1

1350

1400

2400

800

2100

2400

1900

1,75

2

2.5

1000

1

1600

1400

2400

900

2100

2650

1900

1,75

2

2.5

1250

1

1950

1400

2400

1100

2100

2800

2200

1,75

2

2.5

1600

1

2000

1750

2400

1100

2100

2800

2400

1,75

2

2.5

 

Diagram parameter produk

45

 Kauntungan urang 

1. Héjo sareng ramah lingkungan, henteu diperyogikeun kamar mesin lift khusus, ngahémat rohangan sareng biaya.

2. Geter handap, low noise, stabil sareng dipercaya.

3. Efisiensi tinggi sareng hemat énergi.

4. Gampang dipasang sareng dijaga.

 Tata peré

1. Mesin traction top-mount: Mesin desain traction block datar anu dirancang khusus sareng didamel dianggo pikeun ngempelkeun antawis mobil top hoistway sareng témbok hoistway, sareng kabinet kontrol sareng panto lantai luhur diintegrasikeun. Kauntungan utama na nyaéta mesin traction sareng speed limiter sami sareng lift di kamar mesin, sareng kabinet kontrol gampang debug sareng dirawat; karugian utama na nyaéta lift anu dipeunteun lift, laju dipeunteun sareng jangkungna angkat maksimum dipangaruhan ku diménsi sakabéh mesin Traction Watesan, operasi engkol darurat rumit sareng sesah.

2. Mesin traksi anu langkung handap: Tempatkeun mesin drive traction dina liang, sareng gantungkeun kabinet kontrol di antara mobil liang sareng témbok hoistway. Kauntungannana pangageungna nyaéta nambahan beban anu dipeunteun lift, laju dipeunteun sareng jangkungna angkat maksimal henteu diwatesan ku diménsi mesin traction sacara umum, sareng operasi engkol darurat merenah sareng gampang; karugian utama na nyaéta mesin traction sareng limiter speed dina kaayaan setrés Henteu benten sareng lift biasa, janten desain anu kedah ditingkatkeun kedah dilaksanakeun.

3. Mesin traction disimpen dina mobil: mesin traction disimpen dina luhur mobil, sareng kabinet kontrol disimpen dina sisi mobil. Dina susunan ieu, jumlah kabel anu ngiringan kawilang ageung.

4. Mesin traksi sareng kabinet kontrol disimpen dina rohangan lawang dina témbok sisi hoistway: mesin traction sareng kabinet kontrol disimpen dina bukaan anu ditangtoskeun dina témbok sisi hoistway di lantai luhur. Kauntungannana pang ageungna nyaéta tiasa ningkatkeun beban anu dipeunteun dina lift, laju dipeunteun, sareng jangkungna angkat maksimum. Éta tiasa dilengkepan ku mesin traction sareng speed limiters anu dianggo dina lift biasa. Éta ogé langkung merenah pikeun instalasi sareng perawatan sareng operasi engkol darurat; karugian utama na nyaéta, Kedah leres-leres ningkatkeun ketebalan témbok sisi hoistway anu ditangtoskeun pikeun bukaan dina lapisan luhur, sareng panto perombakan kedah dipasang di luar lawang témbok hoistway.

Tampilan produk

5
2
3
13

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami