Lift panumpang

  • Passenger Traction Elevator Of Machine Roomless

    Lift panumpang Dorong Of Mesin Roomless

    Ruang mesin Tianhongyi kirang lift panumpang nyoko kana téknologi modul integrasi tinggi tina sistem kontrol microcomputer sareng sistem inverter, anu sacara komprehensif ningkatkeun kagancangan réspon sareng reliabilitas sistem.

  • Passenger Traction Elevator Of Machine Room

    Lift panumpang na Room Room

    Lift Tianhongyi ngadopsi magnet permanén mesin traksi gearless sinkronisasi, sistem mesin panto konversi frékuénsi maju, téknologi kontrol terpadu, sistem perlindungan panto tirai cahaya, lampu mobil otomatis, induksi sénsitip sareng hemat énergi langkung;