Lift panorama Kalayan Aplikasi Leueur Sareng Kaamanan Tinggi

Pedaran pondok:

Tianhongyi Sightseeing Elevator mangrupikeun kagiatan artistik anu ngamungkinkeun panumpang naék luhur sareng ningali ka kajauhan sareng teu ningali pemandangan luar anu éndah nalika dioperasikeun. Éta ogé masihan gedong kapribadian hirup, anu muka cara anyar pikeun modél gedong modéren.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Tianhongyi Sightseeing Elevator mangrupikeun kagiatan artistik anu ngamungkinkeun panumpang naék luhur sareng ningali ka kajauhan sareng teu ningali pemandangan luar anu éndah nalika dioperasikeun. Éta ogé masihan gedong kapribadian hirup, anu muka cara anyar pikeun modél gedong modéren. Aya lift wisata anu buleud sareng pasagi. Témbok sisi lift nyoko kana gelas tempered laminasi dua lapis, anu raoseun, aman, mewah sareng praktis, sareng mangrupikeun tempat ningali anu idéal.

Fitur

1. Téknologi kontrol tingkat lanjut, raoseun tunggang aman sareng stabil sareng nyaman, sareng sababaraha sudut pamandangan luar tina tangga, nyandak pangguna sapotong kanikmatan sareng sapotong anyar;

2. Desain universal anu merenah pikeun panumpang. Struktur baja kaca tina lift wisata teu ngan ukur sampurna nembongkeun rohangan anu kompak, tapi ogé kaéndahanana sacara umum. Éta ogé tiasa didesain numutkeun pagawéan sipil anu béda, anu merenah sareng gancang, umumna buleud, semi-bunderan, sareng kuadrat;

3. tampilan panon-catching sareng tombol sensitipitas tinggi;

4. Handrail anu dikamanusiankeun dihijikeun sareng wangunan sareng lingkungan sakitarna, henteu ngan ukur janten bagian tina gedong, tapi ogé nambihan pemandangan anu indah;

5. Hal ieu seueur dianggo di sababaraha gedong umum sareng swasta, sapertos pusat perbelanjaan, hotél, gedong perkantoran, tempat wisata, padumukan luhur, sareng sajabana Pengembangan, desain sareng téknologi konstruksi produk pendukung pikeun lift wisata, produk utami nyaéta: aci struktur waja lift, tipe-tipe jalan wisata témbok kaca tirai témbok luar panutup, sareng lift jasa pendukung lift anu aya hubunganana. Industri anu kalibet kalebet hotél utama, balanja, gedong perkantoran, perusahaan pamekaran perumahan, bank, gedong unit administrasi pamaréntah, ruang paméran, lawang sareng jalan kaluar bumi, sakola, villa swasta sareng tempat sanés.

Detil produk

Lift tamasya ngagaduhan mobil anu ngalir diantara sahenteuna dua jajar rel pituduh kaku vertikal. Ukuran sareng struktur mobilna merenah pikeun panumpang lebet sareng kaluar atanapi ngamuat sareng ngabongkar barang. Biasana pikeun nganggap lift salaku istilah umum pikeun kendaraan transportasi nangtung dina gedong henteu paduli metode nyetirna. Numutkeun kana kecepatan anu dipeunteun, éta tiasa dibagi kana lift kecepatan-handap (di handap 1 m / s), lift gancang (1 dugi ka 2 m / s) sareng lift-speed tinggi (di luhur 2 m / s). Lift hidrolik mimiti dianggo dina tengah abad ka-19, sareng éta masih dipaké dina gedong-gedong handap.

Lift modéren biasana diwangun ku mesin traction, mesin panto, rail guide, alat counterweight, alat kaamanan (sapertos limiter speed, gear safety and buffer, sareng sajabana), tali kawat, sheave balik, sistem listrik, panto mobil sareng aula, jst. Bagian-bagian ieu masing-masing dipasang dina poros sareng ruang mesin gedongna. Sacara umum, transmisi gesekan tali kawat baja diadopsi. Tali kawat ngurilingan sheave traction, sareng dua tungtung masing-masing disambungkeun kana mobil sareng counterweight. Motor nyetir guntingan traction supados mobilna turun-turun. Lift diwajibkeun janten aman sareng dipercaya, épisiensi anu tinggi pikeun ngirimkeun, tingkat anu akurat, sareng tunggang gunung anu nyaman. Parameter dasar tina lift biasana kalebet beban anu dipeunteun, jumlah panumpang, laju dipeunteun, ukuran mobil sareng jinis hoistway.

Sistem traction kalebet motor traction, sheave traction, tali kawat traction, reducer, rem, base machine traction, sareng ban hand barring. The sheave daya tarik dipasang dina sinar-bantalan beban. Mesin traction lift mangrupikeun mékanisme nyetir operasi lift. Éta ngasuh sadaya beban (beban dinamis sareng beban statis) tina sadaya komponén gerak angkat résiprokal ngalangkungan sheave traction ku cara balok beban. Balok anu ngagentos kalolobaanana ngadopsi struktur I-steel.

Sistem kompensasi gantung diwangun sadayanabagian struktural mobil sareng counterweight, tali kompensasi, tegangan sareng sajabina. Mobil sareng counterweight mangrupikeun komponén utama lift anu ngalir sacara vertikal, sareng mobil mangrupikeun wadah pikeun ngangkut panumpang sareng barang.

Sistem panungtun kalebet komponén sapertos rel pituduh sareng sapatu panduan pikeun nungtun gerakan angkat nangtung tina mobil sareng counterweight.

Sistem listrik nyaéta sistem kontrol lift, kaasup kotak kontrol, kotak telepon kaluar, kancing, kontaktor, relay, sareng pengendali.

Alat kaamanan Kacepetan limiter, pakakas kaamanan, panyangga, sababaraha alat kaamanan panto, jsb.

Desain sareng pabrik struktur baja hoistway tina lift wisata. Numutkeun ukuran gambar rékayasa sipil tina lift wisata, struktur baja balok utama lift jalan-jalan di handapeun 6 lantai tiasa 150mm × 150mm × 0,5mm waja pasagi, sareng crossbeam nyaéta 120mm × 80mm × 0.5mm waja pasagi. Pikeun desain kamar komputer, numutkeun standar nasional, jangkungna lantai luhur kamar mesin kedah sahenteuna 4,5 méter dina jangkungna jelas. Langkung saé nganggo pelat aluminium palastik lampu-bukti dina luhur struktur waja pikeun ngajagi host.

Tampilan produk

11
11
12
12
18

Lantai

19

Langit-langit ditunda

20

Handrail

14
13
15
16
17

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami