Éskalér jero rohangan sareng ker

Pedaran pondok:

Éskalator diwangun ku jalan tangga sareng pegangan tangan dina dua sisi. Komponén utama na kalebet léngkah, ranté traksi sareng sprockets, sistem rel panduan, sistem transmisi utama (kalebet motor, alat démo, rem sareng tautan transmisi panengah, sareng sajabana), spindle drive, sareng jalan tangga.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Éskalator Tianhongyi gaduh penampilan anu cerah sareng lemes, bentukna elegan sareng garis mulus. Novel sareng handrail anu tiasa dipindahkeun ultra-ipis sareng panel samping kaca kakuatan tinggi ngajantenkeun eskalator langkung mewah sareng anggun. Éskalator diwangun ku jalan tangga sareng pegangan tangan dina dua sisi. Komponén utama na kalebet léngkah, ranté traksi sareng sprockets, sistem rel panduan, sistem transmisi utama (kalebet motor, alat démo, rem sareng tautan transmisi panengah, sareng sajabana), spindle drive, sareng jalan tangga. Alat ketegangan, sistem pegangan tangan, pelat sisir, kerangka eskalator sareng sistem listrik, sareng sajabana caket jalan kaluarna, léngkahna laun-laun ngaleungit, sareng léngkahna bergerak sacara horisontal deui. Lawang sareng kaluar panangan dilengkepan ku lampu indikator arah anu ngajalankeun pikeun nunjukkeun arah operasi sareng tanda tampilan garis larangan, sareng kaamanan panumpang tiasa dipastikeun ku operasi indikator atanapi garis larangan. Éta tiasa seueur dianggo di tempat-tempat anu jalma konséntrasi sapertos stasiun, darmaga, mall balanja, bandara sareng subway.

Detil produk

1. Éskalator tunggal

11

Pamakéan tangga tunggal anu nyambungkeun dua tingkatan. Éta cocog pikeun aliran panumpang utamina dina arah aliran gedong, tiasa ngalaksanakeun pangaturan anu fleksibel pikeun nyumponan kabutuhan aliran panumpang (contona: énjing-énjing, sonten turun)

2. Perenah kontinyu (patalimarga hiji arah)

12

Susunan ieu biasana dianggo pikeun department store alit, supados teras-terasan tilu lanté penjualan. Susunan ieu langkung seueur tibatan rohangan anu dibutuhkeun ku susunan samentawis éta.

3. Susun kaganggu (patalimarga hiji arah)

13

Pangaturan ieu bakal nyusahkeun panumpang, tapi éta nguntungkeun pikeun anu ngagaduhan mal balanja, sabab di luhur atanapi ka handap eskalator sareng jarak antara transfer sigana bakal ngamungkinkeun para pelanggan ningali paméran iklan anu disusun sacara khusus.

4. Susunan teu paralel (patalimarga dua arah)

14

Susunan ieu biasana dianggo pikeun aliran panumpang anu ageung mal balanja sareng fasilitas transportasi umum. Nalika aya tilu atanapi langkung ti tilu éskalator otomatis, kedah dimungkinkeun pikeun ngarobih arah gerakan numutkeun aliran panumpang. Susunan ieu langkung ekonomis, kumargi teu kedah aya baffle batin.

Alat kaamanan

21
22
23
24

Tampilan produk

4
3

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami