Sapatu Pitunjuk

  • Fixed Guide Shoes For Freight Elevators THY-GS-02

    Sapatu Pitunjuk Anu Leres Pikeun Lift Freight THY-GS-02

    Sapatu pituduh besi cor THY-GS-02 cocog pikeun sisi mobil lift 2 ton, laju dipeunteun kirang ti atanapi sami sareng 1.0m / s, sareng lebar rel panduan anu cocog nyaéta 10mm sareng 16mm. Sapatu panungtun diwangun ku sirah sapatu panunjuk, awak sapatu panunjuk, sareng korsi sapatu panunjuk.

  • Sliding Guide Shoes For Passenger Elevators THY-GS-028

    Sapatu Pitunjuk Geser Pikeun Lift Panumpang THY-GS-028

    THY-GS-028 cocog pikeun rel pituduh lift kalayan lébar 16mm. Sapatu panungtun diwangun ku sirah sapatu panduan, awak sapatu panduan, korsi sapatu panduan, spring komprési, wadah cangkir minyak sareng komponenana séjén. Pikeun sapatu pituduh ngageser tipe spring ngambang hiji arah, éta tiasa maénkeun pangaruh panyangga dina arah anu jejeg sareng permukaan tungtung rel panduan, tapi masih aya celah anu ageung diantawisna sareng permukaan kerja rel panduan, anu ngajadikeun éta ka permukaan kerja tina rel pituduh.

  • Sliding Guide Shoes Are Used For Ordinary Passenger Elevators THY-GS-029

    Sapatu Pitunjuk Geser Dipaké Pikeun Lift Panumpang Biasa THY-GS-029

    Sapatu panduan ngageser THY-GS-029 Mitsubishi dipasang handapeun korsi pakakas kaamanan dina balok luhur mobil sareng handapeun mobil. Umumna, aya 4 masing-masing, anu mangrupikeun bagian pikeun mastikeun mobilna ngalir ka luhur sareng ka handap sapanjang rel pituduh. Utamana dipaké pikeun lift anu dipeunteun laju na sahandapeun 1,75m / s. Sapatu panduan ieu utamina diwangun ku lapisan sapatu, korsi sapatu, wadah cangkir minyak, komprési spring sareng bagian karét.

  • Sliding Guide Shoes Are Used For Medium and High Speed Passenger Elevators THY-GS-310F

    Sapatu Pitunjuk Geser Dipaké Pikeun Lift panumpang Sedeng sareng Kacepetan Tinggi THY-GS-310F

    The THY-GS-310F ngageser sapatu pituduh gancang-gancang ngalereskeun mobil dina rel panduan sahingga mobilna ngan ukur tiasa ngalih ka luhur sareng ka handap. Bagian luhur sapatu panduan dilengkepan cangkir minyak pikeun ngurangan gesekan antara lapisan sapatu sareng rel panduan.

  • Sliding Guide Shoes For Passenger Elevators THY-GS-310G

    Sapatu Pitunjuk Ngageser Pikeun Lift Panumpang THY-GS-310G

    Sapatu pituduh THY-GS-310G mangrupikeun alat pituduh anu tiasa langsung geser antara rel pituduh lift sareng mobil atanapi counterweight. Éta tiasa nyetél mobil atanapi counterweight dina rel panduan sahingga ngan ukur tiasa geser luhur sareng ka handap pikeun nyegah mobil atanapi counterweight janten Skew atanapi ayun nalika dioperasikeun.

  • Sliding Guide Shoes For Hollow Guide Rail THY-GS-847

    Sapatu Pitunjuk Geser Pikeun Pitunjuk suwung Rail THY-GS-847

    THY-GS-847 sapatu panduan counterweight mangrupikeun sapatu panunjuk rel kerung W bentuk universal, anu mastikeun yén alat counterweight ngalir sacara vertikal sapanjang rel pituduh counterweight. Unggal sét dilengkepan opat sét sapatu panduan counterweight, anu masing-masing dipasang dina bagian handap sareng bagéan luhur balok counterweight.

  • Roller Guide Shoes For High Speed Elevators THY-GS-GL22

    Sapatu Roller Guide Pikeun Lift Laju THY-GS-GL22

    Sapatu pituduh muter THY-GS-GL22 disebut ogé sapatu panduan roller. Kusabab panggunaan kontak gulung, karét keras atanapi karét inlaid dipasang dina kuriling luar roller, sareng cinyusu damping sering dipasang di antara roda panduan sareng pigura sapatu panduan, anu tiasa ngirangan pituduh Ketahanan gesekan antara sapatu sareng rel panduan, ngahémat listrik, ngirangan geter sareng noise, dianggo dina lift-speed tinggi 2m / s-5m / s.

  • Roller Guide Shoes For Home Elevator THY-GS-H29

    Sapatu Roller Guide Pikeun Elevator Bumi THY-GS-H29

    THY-GS-H29 villa lift roller guide sapatu diwangun ku pigura anu tetep, blok nilon sareng roller bracket; blok nilon disambungkeun sareng pigura anu tetep ku pengikat; roller bracket disambungkeun sareng pigura anu tetep ngalangkungan poros écentric; roller bracket disetél Aya dua rol, dua rol misah diatur dina dua sisi poros écentric, sareng permukaan roda dua rol anu sabalikna tina blok nilon.

  • Sliding Guide Shoe For Sundries Elevator THY-GS-L10

    Sapatu Pitunjuk Ngageser Pikeun Sundries Lift THY-GS-L10

    Sapatu pituduh THY-GS-L10 mangrupikeun sapatu pituduh panimbang lift, anu ogé tiasa dianggo salaku lift sundries. Aya 4 sapatu panduan counterweight, dua sapatu panduan luhur sareng handap, anu nyangkut dina jalur sareng berperan ngalereskeun pigura timbang.