FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Naon kaunggulan tim kami?

1. Gaduh kakuatan, reputasi anu saé.
2. produksi ageung, pangiriman tepat waktu.
3. jaminan kualitas, jaminan saatos-jualan.

Kumaha kuring tiasa mesen?

Pencét ngamimitian pikeun mesen atanapi daptar sarat anjeun ka kami ku email. Maka kami bakal ngintunkeun tawaran ka anjeun ASAP, saatos mesen dikonfirmasi, Kami bakal ngatur produksi secepat mungkin.

Kumaha kuring kéngingkeun conto kanggo mariksa kualitas anjeun?

Kami tiasa nyayogikeun conto ka anjeun, mangga parios biaya sampel sareng biaya pengiriman sareng kami.

Sabaraha lami éta tiasa sumping?

Numutkeun kana kuantitas spésifikasi sareng metode pangiriman tina ordo, kami bakal dikirimkeun gancang-gancang. Mangga kontak kami sateuacan mesen detil na.

Naha produk anjeun tiasa disesuaikan?

Seueur produk urang anu tiasa disesuaikan, kalebet bahan, ukuran, kandel sareng warna. Anjeun tiasa ngahubungi kami sateuacanna, hatur nuhun!

Prosedur pamariksaan pikeun bagian lift?

100% pamariksaan diri sateuacan dipak.

Hoyong damel sareng urang?