Alat Tegangan Lift Lift THY-OX-300

Pedaran pondok:

Daun Diaméter: Φ200 mm; Φ240 mm

Diaméter Tali Kawat: Φ6 mm; Φ8 mm

Tipe Beurat: Barite (Kapadetan tinggi tina bijih) 、 tuang beusi

Posisi Pamasangan: lift pit guide rail sisi


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Alat tegangan jenis THY-OX-300 beurat palu dihubungkeun sareng alat kaamanan sareng limiter laju ku tali kawat waja. Kontak ieu biasana ditutup. Nalika tali kawat daya tarik lift rusak, sirkuit kaamanan bakal dipegatkeun. Dipasang dina sisi rel pit tina lift, blok tegangan dibagi kana bijih padet sareng beusi cor. Ukuran tegangan sareng bahan timbang anu pas dipilih numutkeun jangkungna angkatna lift. Upami jangkungna angkat langkung ti 50 méter, kasaimbangan timbang kedah ningkat. beurat tina. Anggo gravitasi pikeun ngencangkeun tali kawat alat panyalindungan gir-limiter gancang pikeun mastikeun kakuatan tarik limiter laju dina tali kawat. Tali kawat tina alat panyambung disambungkeun kana panangan link pakakas kaamanan. Panangan link roda kaamanan dipasang dina mobil sareng ngalir sareng mobil. Nalika mobilna ngalir ka luhur sareng ka handap, tali kawat tina alat sénsor bakal ngalih babarengan. Nalika mobil ngabahekeun, gubernur overspeed bakal meta, pegatkeun sambungan sirkuit kaamanan, tarik tali kawatna, sareng tarik panangan rod penghubung tina peralatan kaamanan pikeun ngamankeun gear safety sareng macét mobil dina rel panduan. Diaméter tali kawat baja tiasa dipilih ti φ6 sareng φ8, sareng katrol tegangan tiasa dipilih ti Φ200 sareng Φ240 mm. Limiter speed cocog cocog pikeun lingkungan kerja di jero ruangan biasa. 

Parameter Produk

Sheave Diaméterna -200 mm; Φ240 mm
Diaméter Tali Kawat Φ6 mm; Φ8 mm
Tipe Beurat Barite (Kapadetan tinggi bijih) 、 beusi tuang
Posisi Pamasangan pit pit pituduh rail sisi

Diagram parameter produk

2
3
4

TOP 10 Lift Bagian Ékspor di Cina Kauntungan Kami

1. Pangiriman gancang

2. Transaksina ngan ukur mimiti, jasa henteu pernah bérés

3. Jenis: Alat Ketegangan THY-OX-300

4. Urang tiasa nyayogikeun komponén kaamanan sapertos Aodepu, Dongfang, Huning, jst.

5. Kapercayaan bagja! Kuring moal pernah ngandelkeun kapercayaan anjeun!


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami