Sistem Listrik

  • Monarch Control Cabinet Is Suitable For Traction Elevator

    Kabinet Kontrol Monarch Cocog Pikeun Lift Lift

    1. Kabinet kontrol lift mesin kamar
    2. Mesin-kirang kabinét kendali lift kamar
    3. Kabinet kontrol lift tipe tipe daya tarik
    4. alat eupan balik hemat energi

  • Design Fashionable COP&LOP According To Different Floors

    Desain COP & LOP Modis Nurutkeun Lantai Anu Béda

    1. ukuran COP / LOP tiasa didamel sakumaha sarat konsumén.

    2. Bahan faceplate COP / LOP: garis rambut SS, eunteung, eunteung titanium, galss jsb.

    3. Papan tampilan pikeun LOP: dot matrix, LCD jsb.

    4. tombol push COP / LOP: bentukna pasagi, bentukna buleud sareng sajabana; Warna cahaya tiasa dianggo numutkeun syarat pelanggan.

    5. COP tipe gantung témbok (COP tanpa kotak) ogé tiasa dilakukeun ku kami.

    6. Rang aplikasi: Dilarapkeun pikeun sagala jinis lift, lift panumpang, lift barang, Lift bumi, jsb

  • Elevator Push Buttons With Good Style Diversity

    Tombol Push Lift Ku Diversitas Gaya Alus

    Aya seueur jinis tombol lift, kalebet tombol nomer, tombol kabuka / nutup panto, tombol alarm, tombol luhur / handap, tombol interkom sora, sareng sajabina Wangunna béda, sareng warnana tiasa ditangtoskeun numutkeun kahoyong pribadi.