Ganda Pindah Wedge Progressive Gear Gear THY-OX-18

Pedaran pondok:

Dipeunteun kagancangan: ≤2.5m / s
Kualitas sistem ijin total: 1000-4000kg
Rel pituduh anu cocog: ≤16mm (lebar rel panduan)
Formulir struktur: U-type plate spring, ngaganjel pindah dua kali


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Alat kaamanan THY-OX-188 progresif sasuai sareng peraturan TSG T7007-2016, GB7588-2003 + XG1-2015, EN 81-20: 2014 sareng EN 81-50: 2014, sareng mangrupikeun salah sahiji alat panyalindungan kaamanan lift. Éta cocog sareng kabutuhan lift kalayan dipeunteun laju ≤2.5m / s. Éta nyoko kana struktur U ngawangun spring ganda ngangkat sareng ngaganjel dua kali. Rod hubungan anu angkat dua kali dilengkepan ku M10 salaku standar, sareng M8 nyaéta opsional. Pasang dina sisi mobil atanapi sisi counterweight. Alat angkat nyetir ngaganjel anu tiasa dipindahkeun ka luhur sapanjang permukaan slaider, gesekan antara wedge anu tiasa dipindahkeun sareng rel panduan ningkat, sareng celah antara rel panduan sareng wedge anu tiasa dipindahkeun dileungitkeun sareng ngaganjel anu tiasa dipindahkeun terus pindah ka luhur. Nalika sekrup batesan dina wedge anu tiasa obah aya hubunganana sareng pesawat luhur awak penjepit, wedge anu tiasa dipindahkeun liren ngalir, dua irisan ngajepit rel panduan, sareng ngandelkeun deformasi cinyusu berbentuk U kanggo nyerep énergi mobilna, ngajantenkeun mobil lift langkung ageung Henteu dina rel pituduh kanggo tetep cicing. Épéktip ngirangan gesekan antara batang batang sambung sareng tuas rem, nyegah permukaan batang batang penghubung tina rusak sareng rusak, ningkatkeun umur jasa batang rod sambung sareng manjangkeun periode pembongkaran sareng perbaikan batang batang sambung . Bantalanna dikonci ku Tonjolan tetep sareng slot kartu. Pas dilereskeun di jero alur, anu merenah pikeun bantalan dipasang sareng dipasang di jero blok bentuk U, sareng langkung gampang pikeun bantalan tiasa dibongkar sareng diganti engké. Lubang anu ngalereskeun tina pelat handap korsi roda kaamanan tiasa ditangtoskeun numutkeun kaayaan anu cocog sareng posisi liang anu nyambungkeun tina balok handap mobil (tingali tabel anu dipasang). Produk ieu gampang dipasang sareng disaluyukeun, sareng ngeremna fleksibel sareng dipercaya. Saatos ngerem, ngaganjel anu tiasa ngalih dua kali pangaruhna aya dina rel panduan mobil. Éta tiasa dianggo salaku produk ngagentos pikeun komponén kaamanan lift domestik sareng asing ayeuna, sareng ogé tiasa dianggo pikeun proyek renovasi. Lebar permukaan pituduh rel pituduh anu cocog nyaéta ≤16mm, teu karasa permukaan pituduh kirang ti 140HBW, bahan rel pituduh Q235, massa maksimum anu diijinkeun P + Q nyaéta 4000KG. Cocog sareng lingkungan kerja di jero ruangan biasa.

Parameter Produk

Dipeunteun kagancangan: ≤2.5m / s
Kualitas sistem ijin total: 1000-4000kg
Rel pituduh anu cocog: ≤16mm (lebar rel panduan)
Formulir struktur: U-type plate spring, ngaganjel pindah dua kali
Narik formulir: tarik dua kali (standar M10, opsional M8)
Posisi pamasangan: sisi mobil, sisi counterweight

Diagram parameter produk

31
32

TOP 10 Lift Bagian Ékspor di Cina Kauntungan Kami

1. Pangiriman gancang

2. Transaksina ngan ukur mimiti, jasa moal aya tungtungna

3. Jenis: Kasalametan Gir THY-OX-188

4. Urang tiasa nyayogikeun komponén kaamanan sapertos Aodepu, Dongfang, Huning, jst.

5. Kapercayaan bagja! Kuring moal pernah ngandelkeun kapercayaan anjeun!


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami