Sistem Panto

  • Safe, Reliable And Easy To Install Elevator Door Panels

    Aman, Terpercaya Sareng Gampang Masang Panel Lift Lift

    Panel panto lift Tianhongyi dibagi kana panto badarat sareng panto mobil. Anu tiasa ditingali ti luar lift sareng dipasang dina unggal lantai disebut panto badarat. Disebut panto mobil.

  • Infra Red Elevator Door Detector THY-LC-917

    Detéktor Door Lift Beureum Infra THY-LC-917

    Tirai lampu lift mangrupikeun alat panyalindungan kaamanan panto lift didamel nganggo prinsip induksi fotoéléktrik. Éta cocog pikeun sadaya lift sareng ngajagi kaamanan panumpang anu lebet sareng kaluar tina lift. Tirai lampu lift diwangun ku tilu bagian: pamancar inframerah sareng panarima dipasang dina kadua sisi panto mobil lift, sareng kabel fléksibel khusus. Pikeun kabutuhan perlindungan lingkungan sareng hemat energi, beuki seueur lift parantos ngaleungitkeun kotak listrik.

  • 2-Leafs Center Opening Landing Door Device THY-LD-B

    2-Daun Pusat Muka Alat Pendarat Pintu Pendarat THY-LD-B

    TOP 10 Lift Bagian Ékspor di Cina Kauntungan Kami

    1. Pangiriman gancang

    2. Transaksi ngan ukur mimiti, jasa henteu pernah bérés

    3.Jenis: Landing Door Device THY-LD-B

    4. Kami nyayogikeun naon anu anjeun pikahoyong, éta pikabungaheun pikeun dipercaya! Kuring moal pernah ngandelkeun kapercayaan anjeun!

  • 2-Leafs Center Opening VVVF Asynchronous Door Operator  THY-DO-09XA

    2-Daun Pusat Muka VVVF Asynchronous Door Operator THY-DO-09XA

    1. Pangiriman gancang

    2. Transaksi ngan ukur mimiti, jasa henteu pernah bérés

    3.Jenis: Operator Panto THY-DO-09XA

    4.We tiasa nyayogikeun sistem operator panto sinkron sareng asinkron tina BST, NBSL, OULING, ES, YS, HD sareng merek anu sanés.

    5. Kapercayaan bagja! Kuring moal pernah ngandelkeun kapercayaan anjeun!

  • 2-Leafs Center Opening Permanent Magnet Synchronous Door Operator  THY-DO-100A

    2-Daun Pusat Muka Permanén Magnet Synchronous Door Operator THY-DO-100A

    TOP 10 Lift Bagian Ékspor Di Cina

    Kauntungan urang

    1. Pangiriman gancang

    2. Transaksi ngan ukur mimiti, jasa henteu pernah bérés

    3.Jenis: Operator Panto THY-DO-100A

    4.We tiasa nyayogikeun sistem operator panto sinkron sareng asinkron tina BST, NBSL, OULING, ES, YS, HD sareng merek anu sanés.

    5. Kapercayaan bagja! Kuring moal pernah ngandelkeun kapercayaan anjeun!

  • 2 Panel Center Opening Standard Door Operator THY-DO-J2500

    2 Panel Panel Muka Operator Standar panto THY-DO-J2500

    TOP 10 Lift Bagian Ékspor Di Cina

    Kauntungan urang

    1. Pangiriman gancang

    2. Transaksi ngan ukur mimiti, jasa henteu pernah bérés

    3.Jenis: Operator Panto THY-DO-J2500

    4.We tiasa nyayogikeun sistem operator panto sinkron sareng asinkron tina BST, NBSL, OULING, ES, YS, HD sareng merek anu sanés.

    5. Kapercayaan bagja! Kuring moal pernah ngandelkeun kapercayaan anjeun!