Aman, Terpercaya Sareng Gampang Masang Panel Lift Lift

Pedaran pondok:

Panel panto lift Tianhongyi dibagi kana panto badarat sareng panto mobil. Anu tiasa ditingali ti luar lift sareng dipasang dina unggal lantai disebut panto badarat. Disebut panto mobil.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Panel panto lift Tianhongyi dibagi kana panto badarat sareng panto mobil. Anu tiasa ditingali ti luar lift sareng dipasang dina unggal lantai disebut panto badarat. Disebut panto mobil. Muka sareng nutup panto badarat Lift diwujudkeun ku panto panto dipasang dina panto mobil. Unggal panto lantai dilengkepan konci panto. Saatos panto badarat ditutup, cangkang konci mékanis konci panto aktipitas, sareng dina waktos anu sami panto badarat sareng panto mobil kontak silih sambung listrik ditutup, sareng sirkuit kontrol lift disambungkeun, maka lift tiasa ngamimitian ngajalankeun. Saklar kaamanan panto mobil tiasa mastikeun yén lift teu tiasa beroperasi normal nalika panto henteu ditutup sacara aman di tempatna atanapi henteu dikonci. Lawang badarat umumna diwangun ku panto, pigura rel panduan, katrol, blok geser, tutup panto, ambang sareng komponén séjén. Kami ngadamelna dumasar kana pabrik panto, lébar panel panto, jangkungna panel panto, sareng bahan tina panel panto anu disayogikeun ku konsumén. Urang ogé tiasa ngadamel desain énggal numutkeun skétsa anjeun. Metode lawang panto utama nyaéta: pamisah tengah, sisi pamisah dua kali lipat, perpecahan dua kali tengah, sareng anu sanésna anu paling umum nyaéta pamisah tengah, lébar muka nyaéta 700 ~ 1100mm, sareng jangkungna bubuka nyaéta 2000 ~ 2400mm. Kami tiasa nyayogikeun warna anu béda-béda: cet, stainless steel, eunteung, etsa, emas titanium, emas mawar, titanium hideung, sareng sajabana Dina raraga ngadamel panto ngagaduhan tingkat kakuatan mékanis sareng kaku, tulang panguat diperyogikeun dina tonggong panto pikeun mastikeun kakuatanana, durability sareng kaamanan. Panutup panto lift dibagi kana tutup panto leutik sareng tutup panto ageung. Sacara umum, tutup panto leutik kedah dilebetkeun salaku standar pabrik. Tutup panto ieu dipasang pikeun nutupan celah mobil Lift sareng témbok luar sareng pikeun ngageulisan ruang lift. Umumna didamel tina stainless steel. Panutup panto mangrupikeun jinis tutup panto hiasan anyar. Éta didamel tina sababaraha bahan, henteu ngan ukur stainless steel, tapi bahan sanés anu nganggo pola batu tiruan ogé sayogi; kaasup panutup panto terintegrasi seng-baja, panutup panto plastik nano-batu sareng sajabina. Di hiji sisi, éta tiasa ngagaduhan peran dina ngahias lift, sareng di sisi anu sanésna, éta tiasa ngalereskeun masalah-masalah anu tetep dina prosés pangwangunan sipil; contona, upami jarak antara tembok sareng pigura panto lift alit ageung, éta kedah dihias ku tutup panto.

Kaayaan panggunaan 

1. Résistansi Pangaruh: Panto mobil lift kedah aya dina kisaran 5cm * 5cm dina "GB7588-2003", kalayan kakuatan statis 300N sareng kakuatan pangaruhan 1000N (sakitar sami sareng kakuatan anu tiasa déwasa normal exert, janten dianggo salaku lift Panutup panto kedah gaduh tingkat résistansi anu sami pikeun nyegah karusakan sareng kacilakaan anu disababkeun ku benda beurat, kendaraan listrik, sapédah, sareng sajabana nalika lebet atanapi kaluar tina lift).

2. Waterproof sareng seuneu retardant: Lift mangrupikeun perlengkapan khusus. Lift henteu kénging dianggo nalika kahuruan. Nanging, salaku bagian penting tina aula tangga, tutup panto lift kedah nyumponan sarat tahan seuneu (V0 atanapi saluhureuna) pikeun ningkatkeun tingkat panyalindungan Seuneu; ku alesan anu sami, upami pendak sareng lingkungan anu lembab atanapi leueur, éta kedah direndem dina cai salami 24 jam tanpa deformasi atanapi retakan, supados ningkatkeun kasalametan lingkungan umum.

3. Kasalametan: Salaku tempat anu rame di sareng luar tempat umum, kaamanan mangrupikeun prioritas utama. Panutup panto lift kedah tiasa pecah sareng karusakan saatos katabrak ku gaya ngarusak tanpa bahaya kaamanan, malahan henteu kantos murag supados henteu ngabahayakeun atanapi ngarusak kahirupan sareng harta.

4. Kahirupan palayanan: Salaku fasilitas umum, aya seueur jalmi / barang anu lebet sareng kaluar tina lift unggal dinten, anu bakalan nyababkeun karusakan sareng gesekan dina tutup panto lift. Bahan tutup panto lift kedah nyumponan standar anu langkung luhur pikeun ningkatkeun umur palayananana. Umur jasa lift teu kirang ti 16 taun. Salaku komponén tina panutup panto, éta kedah dianggo salami lift.

5. Perlindungan lingkungan: Area tutup panto lift alit, tapi jumlahna ageung. Di masarakat modéren anu téma perlindungan lingkungan mangrupakeun téma, urang kedah nyauran aplikasi multi-rupa bahan anu ramah lingkungan. Nyumbang kana walungan hébat sareng gunung di ibu pertiwi sareng dunya héjo.

6. prosés saderhana: Kusabab kanaékan biaya tanaga gawé, sababaraha gedong gancang, majelis sareng tutup panto lift parantos dikirim, anu henteu ngan ukur ngahémat jam man-jam sareng biaya tenaga kerja, tapi ogé ngirangan prosés saluyu, pikeun ngahontal efisiensi tinggi sareng efisiensi damel hemat energi. Adaptasi kana sarat masarakat modéren.

Panyimpenan produk sareng transportasi

12
115

Tampilan produk

13

THY31D-657

14

THY31D-660

15

THY31D-661

16

THY31D-3131

17

THY31D-3150

18

THY31D-413

2

THY31D-601

2

THY31D-602

3

THY31D-608

4

THY31D-620

5

THY31D-648

6

THY31D-647


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk