COP LOP

  • Design Fashionable COP&LOP According To Different Floors

    Desain COP & LOP Modis Nurutkeun Lantai Anu Béda

    1. ukuran COP / LOP tiasa didamel sakumaha sarat konsumén.

    2. Bahan faceplate COP / LOP: garis rambut SS, eunteung, eunteung titanium, galss jsb.

    3. Papan tampilan pikeun LOP: dot matrix, LCD jsb.

    4. tombol push COP / LOP: bentukna pasagi, bentukna buleud sareng sajabana; Warna cahaya tiasa dianggo numutkeun syarat pelanggan.

    5. COP tipe gantung témbok (COP tanpa kotak) ogé tiasa dilakukeun ku kami.

    6. Rang aplikasi: Dilarapkeun pikeun sagala jinis lift, lift panumpang, lift barang, Lift bumi, jsb