Lift lengkep

  • Cost-Effective Small Home Elevator

    Lift Imah Leutik Anu Efektif

    Beban (kg): 260, 320, 400
    Kacepetan Reted (m / s): 0.4, 0.4, 0.4
    Ukuran mobil (CW × CD): 1000 * 800, 1100 * 900,1200 * 1000
    Jangkungna luhur (mm): 2200

  • Indoor And Outdoor Escalators

    Éskalér jero rohangan sareng ker

    Éskalator diwangun ku jalan tangga sareng pegangan tangan dina dua sisi. Komponén utama na kalebet léngkah, ranté traksi sareng sprockets, sistem rel panduan, sistem transmisi utama (kalebet motor, alat démo, rem sareng tautan transmisi panengah, sareng sajabana), spindle drive, sareng jalan tangga.

  • Panoramic Elevator With Wide Application And High Safety

    Lift panorama Kalayan Aplikasi Leueur Sareng Kaamanan Tinggi

    Tianhongyi Sightseeing Elevator mangrupikeun kagiatan artistik anu ngamungkinkeun panumpang naék luhur sareng ningali ka kajauhan sareng teu ningali pemandangan luar anu éndah nalika dioperasikeun. Éta ogé masihan gedong kapribadian hirup, anu muka cara anyar pikeun modél gedong modéren.

  • Asynchronous Geared Traction Freight Elevator

    Lift Frequed Geared Daya tarik Asynkron

    Lift angkutan barang Tianhongyi ngadopsi sistem régulasi tegangan konvérsi konvérsi konvérsi dikonversi mikrokomputer anyar anu unggul, ti kinerja dugi ka detil, éta mangrupikeun operator idéal pikeun ngangkut barang nangtung. Lift barang gaduh opat rél pituduh sareng genep jalur pituduh.

  • Passenger Traction Elevator Of Machine Roomless

    Lift panumpang Dorong Of Mesin Roomless

    Ruang mesin Tianhongyi kirang lift panumpang nyoko kana téknologi modul integrasi tinggi tina sistem kontrol microcomputer sareng sistem inverter, anu sacara komprehensif ningkatkeun kagancangan réspon sareng reliabilitas sistem.

  • Passenger Traction Elevator Of Machine Room

    Lift panumpang na Room Room

    Lift Tianhongyi ngadopsi magnet permanén mesin traksi gearless sinkronisasi, sistem mesin panto konversi frékuénsi maju, téknologi kontrol terpadu, sistem perlindungan panto tirai cahaya, lampu mobil otomatis, induksi sénsitip sareng hemat énergi langkung;