Kabinét

  • Healthy, Environmentally Friendly And Elegant Customizable Elevator Cabin

    Séhat, Ramah Lingkungan Sareng Kabinét Lift Customizable

    Mobil lift Tianhongyi mangrupikeun tempat boks pikeun ngangkut sareng ngangkut tanaga sareng bahan. Mobilna umumna diwangun ku rangka mobil, mobil luhur, handapeun mobil, témbok mobil, panto mobil sareng komponén utama sanés. Langit-langit biasana didamel tina stainless steel kaca spion; handapeun mobilna 2mm kandel pola marmer PVC kandel atanapi parkét marmer kandel 20mm.

  • Noble, Bright, Diversified Elevator Cabins That Can Meet All Needs

    Kabin Elevator Anu Mulia, Caang, Diversified Anu Tiasa Nyumponan Sadaya Kabutuhan

    Mobil mangrupikeun bagian tina awak mobil anu dianggo ku lift kanggo ngangkut panumpang atanapi barang sareng momotan anu sanés. Pigura handapeun mobil dilas ku pelat waja, baja saluran sareng baja sudut modél sareng ukuran anu parantos ditangtoskeun. Dina raraga nyegah awak mobil tina ngageter, balok handapeun tipe pigura sering dianggo.