Sistem kabin

  • Healthy, Environmentally Friendly And Elegant Customizable Elevator Cabin

    Séhat, Ramah Lingkungan Sareng Kabinét Lift Customizable

    Mobil lift Tianhongyi mangrupikeun tempat boks pikeun ngangkut sareng ngangkut tanaga sareng bahan. Mobilna umumna diwangun ku rangka mobil, mobil luhur, handapeun mobil, témbok mobil, panto mobil sareng komponén utama sanés. Langit-langit biasana didamel tina stainless steel kaca spion; handapeun mobilna 2mm kandel pola marmer PVC kandel atanapi parkét marmer kandel 20mm.

  • Noble, Bright, Diversified Elevator Cabins That Can Meet All Needs

    Kabin Elevator Anu Mulia, Caang, Diversified Anu Tiasa Nyumponan Sadaya Kabutuhan

    Mobil mangrupikeun bagian tina awak mobil anu dianggo ku lift kanggo ngangkut panumpang atanapi barang sareng momotan anu sanés. Pigura handapeun mobil dilas ku pelat waja, baja saluran sareng baja sudut modél sareng ukuran anu parantos ditangtoskeun. Dina raraga nyegah awak mobil tina ngageter, balok handapeun tipe pigura sering dianggo.

  • Elevator Counterweight Frame For Different Traction Ratios

    Elevator Counterweight Frame Pikeun Béda Babandingan Daya tarik

    Pigura counterweight didamel tina saluran baja atanapi 3 ~ 5 mm pelat waja narilep janten bentuk baja saluran sareng dilas ku pelat waja. Kusabab kasempetan panggunaan anu béda, struktur pigura counterweight ogé rada béda.

  • Elevator Counterweight With Various Materials

    Elevator Counterweight Kalayan Ragam Bahan

    Lift counterweight ditempatkeun di tengah pigura counter lift kanggo ngaluyukeun beurat kasaimbangan, anu tiasa ditingkatkeun atanapi dikirangan. Bentuk counterweight lift mangrupikeun kuboid. Saatos blok besi timbangna dilebetkeun kana pigura kontra, éta kedah diteken pageuh ku piring tekanan pikeun nyegah lift tina gerak sareng ngahasilkeun sora nalika dioperasikeun.