Bolts jangkar

  • Anchor Bolts For Fixing Bracket

    Bolts Jangkar Pikeun Fixing Bracket

    Baut ékspansi lift dibagi kana baut ékspansi casing sareng baud ékspansi perbaikan kendaraan, anu umumna diwangun ku sekrup, tube ékspansi, washer datar, washer spring, sareng nut héksagonal. Prinsip ngalereskeun sekrup ékspansi: anggo lamping bentukna ngaganjel pikeun ngamajukeun ékspansi ngahasilkeun gaya pengikatan friksi pikeun ngahontal pangaruh anu tetep. Sacara umum, saatos baud ékspansi disetir kana liang dina taneuh atanapi témbok, anggo rengkuh pikeun ngencangkeun mur dina baud ékspansi jarum jam.