Tentang Kami

SUZHOU TIANHONGYI ELEVATOR TECHNOLOGY CO., LTD

Suzhou Tianhongyi Elevator Technology Co., Ltd. perenahna di Kota Zhangjiagang, Suzhou, padeukeut sareng Shanghai di wétan, Walungan Yangtze di beulah kalér, sareng Suzhou sareng Wuxi di beulah kidul. Éta perusahaan khusus dina R&D, desain, manufaktur, penjualan, logistik sareng perusahaan modéren ngahijikeun jasa.

Palayanan

Ngahijikeun sumberdaya bagian éskalator sareng lift ngalangkungan modél bisnis koperatif, nyayogikeun palanggan kalayan solusi one-stop kanggo ngahasilkeun nilai langkung luhur.

Produk

Produk kami kalebet lift panumpang, lift villa, lift angkutan barang, lift wisata, lift rumah sakit, eskalator, jalan-jalan pindah, jsb.

Targét

Tujuan utama urang pikeun nyumponan kabutuhan konsumén global. Kami bakal teras damel atos nampilkeun sumanget inovatif "propésional sareng berdedikasi".

Produk Kami

Produk kami kalebet lift panumpang, lift villa, lift angkutan barang, lift wisata, lift rumah sakit, eskalator, jalan-jalan sareng sajabana, dilengkepan komponén lift lengkep, ngagunakeun téknologi kontrol pangénggalna sareng sistem drive, sahingga kombinasi kualitas sareng harga anu sampurna , produk Laris di langkung ti 30 nagara sareng daérah saalam dunya. Kusabab didirikan, perusahaan parantos komitmen pikeun nyayogikeun pangalaman lift anu aman, dipercaya, sareng nyaman pikeun palanggan di panjuru dunya. Éta taat kana konsép customer-centricity, kualitas meunang pasar, sareng win-win kerjasama. Platform jasa global kalayan asesoris lengkep parantos ngagaduhan perhatian palanggan. 

Kualitas
%
Harga
%

Tujuan akhir urang

Tujuan utama urang pikeun nyumponan kabutuhan konsumén global. Kami bakal terus kerja keras nampilkeun sumanget inovatif "propésional sareng khusus" sareng produk sareng jasa anu langkung sampurna pikeun sadayana.

Tianhongyi Elevator daék digawé babarengan sareng mitra global pikeun nyiptakeun masa depan anu langkung saé sareng éndah. ! 

Strategi mérek kami

"Nyanghareupan pasar sareng nyayogikeun jasa anu saé"

Tianhongyi Elevator ngalaksanakeun strategi merek jasa, ngalaksanakeun proyék jasa dina sagala arah, nyayogikeun palanggan kalayan jasa anu éfisién sareng gancang iraha waé, nyarankeun produk anu nyumponan sarat, ngamajukeun komunikasi sareng tukeur sareng konsumén, sareng ngajantenkeun aranjeunna Henteu hariwang nalika milih produk.